Penafian

Jabatan Pertanian Negeri Johor tidak akan bertanggungjawab untuk sebarang kehilangan atau kerosakan disebabkan oleh pengunaan apa-apa maklumat yang diperolehi dari laman web ini.

Penafian Bahasa Ketiga

Laman web ini mempunyai fungsi pengalih-bahasaan yang dijana secara automatik oleh komputer. Oleh yang demikian, kebarangkalian maklumat yang dipaparkan selepas proses pengalih-bahasaan berbeza daripada maksud sebenar adalah tidak dapat dielakkan. Jabatan Pertanian Negeri Johor tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang impikasi yang mungkin terjadi terhadap kandungan yang telah di alih bahasa tersebut. Ingin ditegaskan disini bahawa kandungan rasmi laman web Jabatan Pertanian Negeri Johor adalah dalam bahasa Melayu.

Penafian Media Sosial Jabatan

Pihak Jabatan Pertanian Negeri Johor telah mewujudkan beberapa Media Sosial Rasmi Jabatan seperti Facebook, Twitter, Instagram dan YouTube. Penggunaan media sosial ini merupakan inisiatif Jabatan bagi merapatkan jurang serta menjadikan ianya sebagai media promosi Jabatan yang dimuat naik dalam laman web rasmi Jabatan ini. Sebarang pertanyaan rasmi dan khidmat nasihat serta sebarang pertanyaan hendaklah disalurkan terus melalui laman web ini melalui pautan http://pertanian.johor.gov.my/hubungi-kami/maklum-balas.html. Sebarang pertanyaan atau komen secara atas talian melalui selain daripada pautan di atas tidak dianggap sebagai pertanyaan rasmi. Pihak Jabatan tidak akan bertanggungjawab untuk sebarang pertanyaan yang ditujukan secara atas talian melalui selain daripada yang dinyatakan di atas ini.

 47 Jumlah Pengunjung Laman Ini,  1 Jumlah Pengunjung Hari Ini